Geen producten (0)

Privacybeleid Groen Gezin

Wij zijn ons er van bewust dat u ons persoonlijke gegevens toe vertrouwd. Hier gaan wij uiteraard zorgvuldig mee om. Wij zullen alle informatie vertrouwelijk behandelen. En nooit, zonder toestemming, uw gegevens met derden delen. Met uitzondering van de webapplicaties die nodig zijn voor onze webwinkel.

Hoe gebruiken wij uw gegevens.

Adresgegevens
Als u een bestelling bij ons plaatst of meedoet aan een testreis/luierreis/huurpakket dan hebben wij uw adresgegevens nodig. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend voor het versturen van uw bestelling/pakket.
Als u deelneemt aan de testreis/luierreis zal uw adres op de lijst in de doos zitten. Dit is nodig om te zorgen dat uw voorganger weet naar welk adres het pakket moet. Als u hier bezwaar tegen heeft dient u dit vooraf kenbaar te maken.

Email
Veel communicatie gaat via email. Alle gegevens die u ons stuurt via email behandelen wij vertrouwelijk. Dit delen wij dus niet, zonder toestemming, met derden. Het kan voorkomen dat wij u email bewaren om u in de toekomst van dienst te kunnen zijn, of voor onze eigen administratie. Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit bij ons aangeven.

(Telefoon)Gesprekken/consulten
Alles wat u met ons bespreekt is vertrouwelijk, wij nemen gesprekken niet op, maar kunnen wel aantekeningen maken tijdens een gesprek. Zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Deze aantekeningen zijn vertrouwelijk en worden, zonder toestemming, niet gedeeld met derden.

Overige gegevens
Alle gegevens/informatie die u ons verstrekt, anders vermeld dan hierboven, behandelen wij als vertrouwelijk. En worden, zonder toestemming, niet gedeeld met derden.

Onvoorziene omstandigheden
Op het moment van inbraak (in bedrijfspand/woning/computer bij ons of de providers van onze webwinkel) kunnen wij niet meer 100% voor uw privacy staan. Mocht u uiterst gevoelige informatie met ons delen waarvan u wilt dat deze vernietigd wordt, dan kunt u dit bij ons aangeven.

Persoonsgegevens wijzigen/verwijderen
U kunt ten alle tijden via uw account uw persoonsgegevens wijzigen/verwijderen. Dit geldt tevens voor het aanmelden/afmelden van de nieuwsbrief. Lukt dit niet maar wilt u toch graag een aanpassing doen, neem dan contact met ons op.

Vragen en feedback
Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op:

Groen Gezin
Torenstraat 3
9363 GX Marum
06-11152350
groengezin@gmail.com